Länsiviitan satu

Länsiviitan satu

Oli kerran merenkulkuvirasto, joka huolehti kaikesta laivojen turvallisuudesta. He olivat huolissaan siitä, että useat veneet haaksirikkoituivat meren pohjassa, koska ne eivät huomanneet länsiviittaa. Länsiviitta oli tärkeä merkki, joka kertoi merireitistä ja auttoi välttämään vaarallisia kohtia.

Merenkulkuvirasto päätti nostaa länsiviitan niin korkealle, että se näkyi kilometrien päähän. Se oli korkea puinen torni, joka oli maalattu siniseksi. Laivat osasivat nyt kulkea turvallisesti länsiviitan länsipuolelta.

Linnut olivat myös iloisia, sillä heidän muuttoreitillään oli nyt helpompi löytää perille. He lauloivat iloisesti ja kiittivät merenkulkuvirastoa.

Joka päivä, laivat kuljettivat tavaroita ja ihmisiä turvallisesti länsiviitan länsipuolella. Merenkulkuvirasto oli ylpeä tehtävästään ja iloinen siitä, että he olivat pelastaneet niin monet ihmishenkiä ja välttäneet meren haaksirikkoja.

Länsiviitta on edelleen siellä, joka päivä muistuttamassa laivoja siitä, kuinka tärkeää merkki on turvalliselle merenkululle. Se on tarina siitä, kuinka yksinkertainen asia, kuten puinen torni ja musta raita, voi pelastaa elämiä ja auttaa ihmisiä pääsemään perille turvallisesti.

Länsiviitta on veneilijöiden käyttämä navigointiväline, joka auttaa määrittämään sijaintinsa ja suunnan. Se koostuu mustasta keskiosasta sekä ylä- ja alaosasta, joka on yleensä keltainen ja ulkomailla usein punainen. 

Kuva ja teksti by “Qippo AI”

KOULUTUSVINKKI:

Koulutusvinkki

PALAUTETTA:

Parannusehdotus / yhteys

REKISTERÖIDY

KIRJAUDU SISÄÄN