Pohjoisviitan satu

Pohjoisviitan satu

Eräänä päivänä oranssin purjelaivan kapteeni valmistautui seuraavaan matkaansa. Hän oli erittäin taitava navigointiin ja tiesi tarkalleen miten hänen pitäisi suunnistaa merelle. Hän otti esiin kartan ja merikartan ja alkoi tarkastella viivoja, joita hänen täytyisi seurata.

Kapteeni oli erityisen tarkka kun hän valitsi reitin. Hän halusi varmistaa, että hän purjehtisi pohjoisviitan pohjoispuolelta. Hän tarkasteli longitudi- ja latitudiviivoja huolellisesti ja laskeutui veneelleen.

Purjehdus alkoi ja aallot heiluivat korkeina meressä. Kapteeni seurasi viivoja kartasta ja piti tarkasti huolta, että hän pysyi niiden päällä. Hän oli erittäin taitava ja oli varma, että hän pääsisi perille turvallisesti.

Lopulta, kapteeni huomasi merkkinä pohjoispoijun. Se keinahteli iloisesti aalloilla ja kapteeni hymyili onnesta. Hän oli saavuttanut tavoitteensa ja oli päässyt turvallisesti pohjoisviitan pohjoispuolelle.

Kapteeni oli erittäin ylpeä itsestään ja laivastaan. Hän tiesi, että tämä ei olisi ollut mahdollista ilman hänen taitonsa navigointiin ja huolellista suunnitteluaan. Hän purjehti iloisesti eteenpäin, valmiina uusiin seikkailuihin meren syvyyksissä.

Pohjoisviitta on yksi veneilijöiden käyttämästä navigointivälineistä, joka auttaa suuntaan meritse. Se koostuu mustasta yläosasta ja alaosasta, joka on yleensä keltainen.

Kuva ja teksti by “Qippo AI”

KOULUTUSVINKKI:

Koulutusvinkki

PALAUTETTA:

Parannusehdotus / yhteys

REKISTERÖIDY

KIRJAUDU SISÄÄN