Varkauden Pursiseura

Varkauden Pursiseura

Varkauden Pursiseura eli VPS on yli 60 vuotta aktiivisesti toiminut veneilyseura, jonka päämääränä on toimia yhdistävänä järjestönä vesillä liikkumista harrastavien henkilöiden keskuudessa, edistää veneilytaitoja ja parantaa vesillä liikkumisen turvallisuutta. Meitä VPS:laisiä on parisataa moottori- ja purjevenekuntaa eli toimintamme koskettaa hyvinkin noin viittäsataa veneilystä innostunutta henkilöä talousalueellamme ja ulkopaikkakunnilla.

Espoon työväenopisto

Espoon työväenopisto

Haluatko voida hyvin? Toivotko kuuluvasi yhteisöön, johon kaikki ovat tervetulleita? Kaipaatko lisää merkitystä elämääsi? Haluatko pysyä mukana ajassa ja vaikuttaa yhteisiin asioihin? Kiinnostaako sinua oppia elämään kestävän kehityksen arvojen mukaisesti? Valinta on sinun – Espoon työväenopisto on täynnä mahdollisuuksia. Tervetuloa!

Porvoon kansalaisopisto

Porvoon kansalaisopisto

Porvoon kansalaisopisto + Borgå medborgarinstitut = KoMbion kaikille avoin yleissivistävä oppilaitos, jonka tehtävänä on tarjota lähinnä toiminta-alueensa (Porvoon kaupunki, Askolan kunta) aikuisväestölle monipuolisia, laadukkaita, edullisia ja ajanmukaisia oppimistilaisuuksia, jotka vaikuttavat myönteisesti opiskelijan sosiaaliseen, psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja jotka mahdollistavat myös ammattitaidon ylläpitämisen ja kehittämisen.Porvoon kansalaisopisto + Borgå medborgarinstitut = KoMbi är en för alla…

TSL TURKU

TSL TURKU

Tervetuloa aistimaan Turkulaist Sivistyst Lairast laitta! TSL Turku tarjoaa sinulle asiantuntevaaa koulutusta pienryhmissä. Jokainen oppilas saa tarvitsemansa opastuksen henkilökohtaisesti. Kursseillemme tuleminen on helppoa ja ilmoittautuminen vaivatonta. Oppilaitoksen ilmapiiri on asiakaslähtöinen – lämmin. Meillä voit myös maksaa kurssimaksun tai teatterilipun TYKY-tuotteilla!

Nemo Sailing

Nemo Sailing

Purjehduskoulu Nemo on vuonna 2020 perustettu purjehduskoulu Helsingissä. Järjestämme Purjehduksenopettajat PORY ry:n auktorisoimia kursseja. Toimimme pääasiallisesti Lauttasaaresta HSK:n satamasta käsin. Tavoitteemme on saada vesille lisää merimiestaitoisia veneiljöitä, turvallisuutta ja ympäristöajattelua.

Näsijärven Purjehdusseura

Näsijärven Purjehdusseura

“Ännä” on Suomen suurin sisävesiseura jäsenmäärältään ja toiminnan aktiivisuudella mitattuna. Nykyiseen kotisatamaansa Tampereen Lentävänniemen Jänissaareen seura muutti vuonna 1975. Kotisatamassa on jäsenien veneille laituripaikat ja talvitelakointipaikat. Ympärivuotisessa käytössä olevassa toimintakeskuksessa on monipuoliset huolto-, palvelu-, kokous- ja säilytystilat sekä tilava juhlasali. Jänissaaressa on myös erillinen hirsisauna ja purjehduskauden aikana kahvila-ravintola. Seura on aktiivinen retki- ja kilpapurjehdusseura…

Helsingfors Segelsällskap

Helsingfors Segelsällskap

HSS on purjehdusurheiluseura, joka tarjoaa puitteet koko elämän kattavalle merelliselle ulkoilmaharrastukselle. Harrastus voi alkaa vauvaiässä koko perheen kesälomapurjehduksena, edeten juniorikoulutusohjelman kautta kilpapurjehtijaksi tai vapaa-ajan purjehdusharrastajaksi, edelleen romanttisen paripurjehduksen jälkeen purjehtijaperheeksi ja lopuksi senioripurjehtijaksi, ”gråtrutiksi”, jonka tarinoita maailman meriltä nuoremmat ahmivat korvillaan. Positiiviseen kierteeseen voi heittäytyä mukaan missä tahansa elämäntilanteessa, heti kun meri kutsuu.

South Sailing Academy

South Sailing Academy

South Sailing Academy (SSA) är ett samarbete mellan fyra seglingsföreningar från Hangö och Raseborg År 2018 startades ett samarbete mellan fyra seglingsföreningar från Hangö och Raseborg: ESS, RSK, HUS och HSF. Ur detta samarbete föddes South Sailing Academy (SSA). — SSA on neljän purjehdusseuran yhteishanke Hangon ja Raaseporin alueella. Vuonna 2018 neljä purjehdusseuraa Hangosta ja…