Vuokraveneenkuljettajan kurssi etänä

Porvoon kansalaisopisto

Vuokraveneenkuljettajan kurssi etänä

14 14 katsoi tätä

Kurssilla perehdytään vuokraveneen kuljettajaa koskevaan sääntelyyn. Kurssi perustuu Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin hyväksymään, Suomen Veneilykouluttajat – Turvallisesti vesillä ry:n koulutusjärjestelmään. Kurssin päätteeksi voi suorittaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin hyväksymän vuokraveneenkuljettajan lakitentin, joka on yhtenä edellytyksenä vuokraveneen kuljettajankirjan saamiseksi. Tenttimaksu on 50 € ja tentti on heti viimeisen luennon jälkeen.

Hyväksytysti suoritetun tentin lisäksi Traficomilta haettavaan pätevyyskirjaan vaaditaan navigoinnin perustutkinto, voimassa oleva ensiaputodistus (EA I tai vastaava) sekä riittävä käytännön veneilyosaaminen.

Tentti on luennon jälkeen etänä klo 19:45-20:30.

Osallistumiseen tarvitaan nettiyhteys (mielellään 5Mbps tai yli), tietokone tai tabletti sekä mikrofoni/kaiuttimet (tai headset) ja web-kamera. Osallistuminen älypuhelimella on mahdollista, mutta tentin tekeminen sillä on hankalaa. Kurssille liittyminen tapahtuu nettilinkillä, joka lähetetään osallistujan sähköpostiin viimeistään edellisenä päivänä. Erillisiä rekisteröitymisiä tai ohjelmia ei tarvitse olla asennettuna ja pelkkä selain riittää.

Lisätietoja

Tutkinto-Koulutus: - molemmat

Koulutuspaikan tyyppi - verkossa

 

Päivä ja aika

08.02.2022 to
 

Sijainti

Online Event
 

Koulutuksen tyyppi

 

Aihealue

Jaa somessa kavereille